pondelok 23. apríla 2012

Pracovisko v obývačke

Pri plánovaní pracoviska je potrebné, aby pracovné miesto zapadlo do miestnosti. Stáva sa aj Vám, že si nosíte prácu domov? Alebo pracujete z domu a máte takzvaný home office? Pracovisko môžete zakomponovať aj do obývačky. Možno podobne, ako v prípade tohto rodinného domu. Pri plánovaní pracoviska v dome je potrebné uvažovať tak, aby pracovné miesto zapadlo do miestnosti. Nemalo by veľmi vytŕčať. Predsa len, nikto asi nechce premeniť svoje bývanie na kanceláriu a v momente, keď nepracujete, nemalo by pracovné miesto zaťažovať vašu hlavu myšlienkami na prácu. Ideálne je preto vybrať taký kus nábytku, ktorý je štýlovo totožný so zvyškom miestnosti.
Kam so šanónmi?
Každý, kto pracuje, vie, že popri práci sa kopia okolo pracoviska doklady a papiere. To v prípade, ak máte pracovisko v obývaje, nepôsobí vábne. V tejto obývačke si pomohli ľahko. Viditeľnú časť šanónov oblepili zlatohnedou tapetou. Do nábytku odkladače zapadli tak, že ich ani nevidno.

Pre pracovisko v obývačke odporúčam notebook. Predsa len počítač je neprehliadnuteľný a nedá sa len tak ľahko odložiť. S notebookom viete pracovisko „zrušiť " za minútu. Počas voľných dní, alebo dovolenky vám nebude miesto vo vašej obývaje pripomínať prácu.

Čítať pokračovanie článku na TRENDreality.sk.

Zdroj:  TRENDreality.sk

0 komentárov:

Zverejnenie komentára