pondelok 30. apríla 2012

Apartmány s bazénom na balkóne

V indickom Bombaji to bude realita v projekte Aquaria Grande. Pár krokov z postele na balkón a rovno do bazéna. Taká by mohla byť realita pre majiteľov apartmánov v projekte Aquaria Grande v indickom Bombaji. Dve 37-poschodové veže od hongkongského architekta Jamesa Lawa mali v polovici marca vytiahnutých vyše desať poschodí. Výška vežiakov vyrastajúcich v rezidenčnej štvrti West Borivali by nemala presiahnuť 165 metrov. Ich najväčšou výstrednosťou budú práve presklené bazény na balkónoch bytov, píše portál idnes.cz.

Vďaka nim budú môcť obyvatelia prežiť príjemné leto aj v rozpálenej indickej metropole. Okrem kúpania sa v súkromí budú mať aj výhľad na mesto. Luxusný projekt financuje indická realitná a developerská spoločnosť Wadhwa Group.

Pôvodný termín dokončenia dvoch veží s vlastnou recepciou v každej z nich hovoril o tomto roku. Aktuálny termín znie do dvoch rokov.

Projekt ponúkne dve stovky bytov s troma až štyrmi izbami a dostatkom denného svetla z troch strán. To zároveň umožní v lete urobiť v byte prievan a poriadne vyvetrať, ak nebudú chcieť majitelia použiť klimatizáciu.

Čítať pokračovanie článku na TRENDreality.sk.

Zdroj:  TRENDreality.sk

0 komentárov:

Zverejnenie komentára