streda 26. septembra 2012

Projekt v Senci prinesie takmer 20 bytov

Menšie obytné projekty nerastú len v hlavnom meste. V neďalekom Senci pripravuje miestna spoločnosť Stav-Color, s.r.o. tri novostavby, z ktorých dve prinesú do dvoch desiatok bytov a tretia polovicu. Trojpodlažnú budovu v centre Senca na Tureckej ulici začala firma stavať v júli minulého roka. Aktuálne na nej prebiehajú posledné upratovacie práce. Minulý týždeň investor odštartoval kolaudačné konanie. V projekte je šesť jednoizbových bytov s výmerou od 28,4 štvorcových metrov a jedenástka dvojizbových mezonetov. V ponuke bol aj jeden nebytový priestor. Voľné zostali podľa oficiálnej webovej stránky projektu posledné tri byty.

Jednoizbový na prvom poschodí s výmerou 28,55 štvorcových metrov a 25-metrovou terasou. Potenciálny záujemca si naň musí pripraviť 50-tisíc eur vrátane DPH. K dispozícii sú aj dva mezonetové byty na druhom poschodí.

Prvý má plochu necelých 57 m2 a takmer 5,8-metrový balkón. Cena je 75-tisíc eur. Druhý je o niečo väčší, s výmerou takmer 61 štvorcov, zhruba päťmetrovým balkónom a cenou 77-tisíc eur. K bytom nie sú pivnice ani parkovacie miesta.

Kedy by sa noví majitelia mohli sťahovať bude záležať od dĺžky kolaudačného konania. To sa môže natiahnuť na mesiac aj pol roka. Ďalšie dve pripravované novostavby by mali byť dokončené na jar budúceho roka.

Zdroj: TRENDreality.sk

0 komentárov:

Zverejnenie komentára